“Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του συνδυασμού μας «Για τον Δήμο που αξίζουμε» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους. Ο συνδυασμός μας θα διεκδικήσει τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Μαζί θα διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα που στις βασικές του αρχές θα περιλαμβάνει:
Την δημιουργία ενός «έξυπνου δήμου» που θα δώσει σύγχρονες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.
Την συνεργασία με τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους.
Την στήριξη του Πανεπιστημίου με στόχο την ανάδειξη του Καρλοβάσου σε πρότυπη Πανεπιστημιούπολη.
Τον έγκαιρο και αποτελεσματικό σχεδιασμό της πολίτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.
Την δημιουργία των απαραίτητων κινήσεων και υποδομών που θα αναδείξουν την τουριστική μας ταυτότητα με σεβασμό στο περιβάλλον.
Την διεκδίκηση από την Περιφέρεια και την Κεντρική Διοίκηση έργων και δράσεων που θα βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής όλων των δημοτών και θα στηρίζουν την λειτουργία όλων των επιχειρήσεων.
Ο συνδυασμός μας είναι μία σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη που συνδυάζει τις γνώσεις και την εμπειρία των παλαιών με την ζέση και τα οράματα των νέων και θα επιδιώξει την συμμετοχή στα κοινά όλων των δημοτών. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, αφήνοντας στην άκρη παλιές νοοτροπίες και πρακτικές, στοχεύοντας μόνο σε ότι αφορά το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ιδιαίτερης πατρίδας”.