Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με παρουσία άνω των 40 χρόνων στην ελληνική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις της με την Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Α.Σ. «ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ» της Σάμου και στηρίζει, ως χορηγός, τη νέα της προσπάθεια, στην Α2 πλέον Εθνική Κατηγορία.

Μια μεγάλη ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, με σημαντική παρουσία και στο νησί της Σάμου, η Υδρόγειος Ασφαλιστική, αγαπά τον αθλητισμό και τις αξίες του και το αποδεικνύει έμπρακτα, χρόνια τώρα, με τις χορηγίες της. Η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, το πάθος και η αφοσίωση στην επίτευξη στόχων, στοιχεία που σφράγισαν την επιτυχημένη πορεία της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Α.Σ. «ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ» τα τελευταία χρόνια, συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της Υδρογείου Ασφαλιστικής, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, το ανθρώπινο πρόσωπο, τις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εύχεται στην ομάδα του Α.Σ. «ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ» ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλες της τις προσπάθειες!