ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει και φέτος Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη της Σάμου. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολυάριθμες δραστηριότητες που ως σκοπό έχουν να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και θεάματα που θα συνεπάρουν  παιδιά αλλά και μεγάλους, και θα κάνουν τις φετινές γιορτές μαγικές.

Στην Πλατεία Πυθαγόρα κατά το διάστημα 21-24/12 και 26-31/12, θα μπορείτε να βρείτε στα δύο χριστουγεννιάτικα σπιτάκια δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, όπως ζωγραφική, κατασκευές ξύλινων στολιδιών και κονκάρδας, κατασκευές με μπαλόνια και φυσικά face painting, που τόσο πολύ αρέσει στα παιδιά.

Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα να γράψουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη,  ο οποίος θα κληρώσει ένα ποδήλατο στις 30/12!

Στις 23/12 τα σπιτάκια θα γεμίσουν μαθητές του ΓΕΛ Σάμου. Από τις 17:30 οι μαθητές του λυκείου θα διασκεδάσουν τα παιδιά με παιχνίδια και δραστηριότητες όπως face painting.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει bazaar με φαγητά που θα έχουν ετοιμάσει, κρέπες που θα φτιάχνουν εκεί, ζεστή σοκολάτα, κρασί  και χυμούς. Ακόμα, θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά και ημερολόγια, αλλά και 3 κουτιά όπου όποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τις 3 τάξεις του λυκείου.  Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα βοηθήσουν την Τρίτη λυκείου να πραγματοποιήσει την πενθήμερη εκδρομή της που , όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, περιμένουν με ανυπομονησία για να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις.