Με  εορταστική  διάθεση  και  μέσα  σε  ένα  γιορτινό  κλίμα  η Κοινότητα Μυτιληνιών, θα  φωταγωγήσει το  Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, με την υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου, τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο,  Σύλλογο Γυναικών, Σπηλαιολογικό Σύλλογο Ευπαλίνο, Εμπορικό Σύλλογο Μυτιληνιών, Αθλητικό Όμιλο Φοίνικα, τους Εθελοντές Πυροσβέστες “Φίλοι του Δάσους” αλλά και τους χορηγούς οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Όλοι μαζί με χαλαρή και όμορφη διάθεση γεμάτοι κέφι, θα δώσουμε ραντεβού το ΣΑΒΒΑΤΟ 9   Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην πλατεία Καρακώστα  απέναντι από την Κοινότητα του  χωριού  μας.

Σε  μια  ξεχωριστή  βραδιά  με  δράσεις  για  όλα  τα  παιδιά, με όμορφες γωνιές δραστηριοτήτων, θα ακούσουμε  Χριστουγεννιάτικες  μελωδίες και τα κάλαντα από τα στοματάκια των μικρών μας παιδιών αλλά και ο Άγιος Βασίλειος θα τους μοιράσει τα δώρα για την καλή χρονιά, μαζί  με παραδοσιακά γλυκά, ζεστή σοκολάτα και άφθονο ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ για τους μεγάλους.

Καλούμε λοιπόν όλους  τους  κατοίκους  των  Μυτιληνιών,  αλλά  και  τους φίλους  του  χωριού μας, να έρθουν στην πλατεία Καρακώστα απέναντι από την κοινότητα του χωριού μας, να  φωταγωγήσουμε  μαζί  το  δέντρο  και  να  ευχηθούμε όλοι  μας.

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ  2024 ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΤΕΣ  ΤΟΥΣ  ΣΑΜΙΩΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ .