Κυβελο-Χριστούγεννα μύρισαν στην πλατεία του Πύργου την Κυριακή 17/12 το μεσημέρι!!!

Λουκουμάδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, μπακλαβάδες, κέικ, δίπλες και πίτες, τυροπιτάκια και λογιών λογιών στολίδια, ημερολόγια και χειροποιήματα απλώθηκαν στα τραπέζια και το γλέντι ξεκίνησε! Το σουμόμελο και η ζεστή σοκολάτα έδιναν κι έπαιρναν για να ζεστάνουν τις καρδιές μας, ενώ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες έδιναν το ρυθμό! Το ξωτικό ήρθε να μας δώσει χρώμα βάφοντας τα προσωπάκια των μικρών μας φίλων αλλά και των μεγάλων, να μας φουσκώσει όμορφα μπαλόνια, να μοιράσει δώρα και να παίξουμε μουσικά παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης!!!

Δώρα μοίρασε και ο Άη-Βασίλης σε όλα τα παιδιά, ενώ κανείς δεν αντιστάθηκε στην πλούσια γενειάδα του με αποτέλεσμα να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και να του ευχηθούν καλό ταξίδι μέχρι να ξανανταμώσουμε! Άλλωστε αυτή τη φορά τον φιλοξενήσαμε στο όμορφο ξύλινο σπιτάκι – νέο απόκτημα του Συλλόγου μας!

Θερμές ευχαριστίες στη Μαρία Μαυριά Αλαφατζάνη για το κέφι της και τις δραστηριότητες με τα παιδιά, στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μαγείρεψαν και έστησαν όλη τη γιορτή, τα παιδιά του χωριού για την ουσιαστική βοήθειά τους, αλλά και τον Σταμάτη Μοσχογιάννη για την αφιλοκερδή προσφορά του για το φτιάξιμο του ξύλινου σπιτιού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνδρομή του στα δώρα των παιδιών.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο