Ως θετική εξέλιξη  χαρακτήρισε  στην  εκπομπή του 2000 fm “Στις 10 με τόνο”, ο Βουλευτής του Νομού Χριστόδουλος Στεφανάδης,  την πολιτική  αναβάθμιση του Χρήστου Τριαντόπουλου  στη θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ για την Σάμο καθώς ο  μέχρι πρότινος Γ.Γ του Υπουργείου Οικονομικών είχε αναλάβει συντονιστής των ζημιών από τον φονικό σεισμό του περασμένου Οκτωβρίου στην Σάμο.
“Ο κ. Τριαντόπουλος έχει δει από κοντά τα προβλήματα του νησιού και είναι γνωστή η συμβολή του στην αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό και την πλημμύρα στην Σάμο. Επικοινώνησα σήμερα μαζί του για να τον συγχαρώ αλλά και να του επισημάνω ότι η Σάμος δεν πρέπει να ξεχαστεί.  Ο κ. Τριαντάπουλος με διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ενώ αναφέρθηκε και στην αναφορά του ίδιου του Πρωθυπουργού  κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, στις καταστροφές που έχει υποστεί το νησί από τον σεισμό”  δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανάδης.
Εξάλλου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook  αναφέρει:
Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Η πολιτική αναβάθμιση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενός εξαιρετικού τεχνοκράτη και άριστου πολιτικού αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη. Είναι γνωστή η τεράστια συμβολή του κ. Τριαντοπουλου και στην αποκατάσταση καταστροφών από τον σεισμό και την πλημμύρα στη Σάμο.
Είναι σίγουρο ότι και από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να προσφέρει τις εξαίρετες υπηρεσίες του στον Σαμιακό λαό.
Θερμότατα
Συγχαρητήρια!