Αγιασμό στον ανακαινισμένο  χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου(ΚΑΑΥ)  στο Ποτοκάκι τέλεσε ο Σεβασιώτατος Μητροπολίτης  κ.κ. Ευσέβιος  το  βράδυ του Σαββάτου. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ  Σπυρίδων Παπαγεωργίου  καθώς και όλα τα ανώτερα στελέχη της ταξιαρχίας φρόντισαν για την άψογη  διοργάνωση ενώ ο κ. Παπαγεωργίου αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε  τόσο τους παριστάμενους στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους,τους  εκπροσώπους  των σωμάτων ασφαλείας, την Αντιπεριφερειάρχη Άννη Ανδρεάδου και όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αλλά και όσους με τις χορηγίες τους  συνέβαλαν στον καλλωπισμό της θερινής λέσχης αλλά και στη διοργάνωση της τελετής.

Υπό τους ήχους της μουσικής που απέδωσαν άψογα οι μουσική της   Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ οι καλεσμένοι γεύτηκαν γευστικά εδέσματα αλλά και άφθονο σαμιώτικο κρασί προσφορά του ΕΟΣ Σάμου.

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο της 79 ΑΔΤΕ υπάρχουν  σχέδια για την περαιτέρω βελτίωση της Λέσχης και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών  στους στρατιωτικούς και  τις οικογένειές τους αλλά και όσων επιλέξουν να  περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης στον συγκεκριμένο χώρο.