ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και ενώ επικρατεί ένας γόνιμος και δημιουργικός αναβρασμός στην ξενοδοχειακή μονάδα “Ηydrele Beach Hotel & Samian Blue”,μόνο χαμόγελα αισιοδοξίας μπορούσε κανείς να δει στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε εκεί.

Οι ακούραστοι ιδιοκτήτες Μανώλης και Καλλιόπη Καριώτογλου, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, αντάλλαξαν ευχές με το ξενοδοχειακουπαλληλικό προσωπικό του ξενοδοχείου και γεύτηκαν τις εκλεκτές δημιουργίες από την ομάδα chef, μαγείρων καιpastrychefπου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την προώθηση της οινογαστρονομικής ταυτότητας της Σάμου, διεθνώς. Το μοσχάτο κρασί που δημιούργησε μια ακόμη πιο ευχάριστη διάθεση, ήταν επιλεγμένο από τη γκάμα του Συνεταιρισμού της Σάμου, έτσι που ταιριάζει αρμονικά με την ποιότητα των τοπικών αγροτοδιατροφικών πρώτων υλών.

Μιλώντας στον κόσμο που στηρίζει εδώ και χρόνια τη λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας, ο κ. Μανώλης Καριώτογλου δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την αφοσίωσή τους στην προαγωγή της τουριστικής εικόνας της Σάμου. Η δυναμική κα Πόπη Καριώτογλου, σχολίασε πως η φετινή χρονιά αλλά και οι επόμενες, θα φέρουν ξανά στο προσκήνιο όλα εκείνα τα ιδιαίτερα στοιχεία της Σάμου που είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα ρεύμα μεγαλύτερης προσέλκυσης επισκεπτών.