Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη θεματική βραδιά  αφιέρωμα στα τοπικά προϊόντα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας  στην πόλη της Σάμου το Σάββατο το βράδυ.

Το κάλεσμα του Συλλόγου στους κατοίκους της πόλης  φαίνεται ότι  είχε θετική ανταπόκριση αφού πλήθος κόσμου κατέβηκε  στην παραλιακή  για να περπατήσουν  αλλά και να ενισχύσουν τα καταστήματα τα οποία είχαν φροντίσει να προσφέρουν το καθένα μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες.

 

Το θέμα του πρώτου Σαββάτου ήταν  το σαμιώτκο  κρασί με όλους τους Σαμιώτες παραγωγούς να έχουν εκθέσει τα κρασιά τους στα αντίστοιχα περίπτερα που υπήρχαν επί της παραλιακής στην οποία έπειτα από πρόταση του Δ.Σ του συλλόγου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 8 το βράδυ ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Πολύ θετικά  σχολιάστηκε από τους κατοίκους του νησιού  η πρωτοβουλία των επαγγελματιών να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα  στην εξωτερική πλευρά της παραλιακής ενώ εκφράστηκε η επιθυμία  αυτό  να  γίνεται σε μόνιμη βάση.

Η παραλιακή είχε αποκτήσει μια διαφορετική όψη  την οποία όλοι ευχήθηκαν να παρουσιάζει κάθε βράδυ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική γενικότερα στο κάλεσμα του Συλλόγου Εστίασης  σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στους επαγγελματίες και δίνοντας τους τη δύναμη να συνεχίσουν και τα επόμενα Σάββατα.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 7 Ιουλίου με ακόμη μια θεματική  βραδιά  αφιερωμένη στο σαμιώτικο ούζο.