Μετά την πρώτη και επιτυχή διοργάνωσηwe make the city του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας και του Δήμου Σάμου, το Σάββατο 7 Ιουλίου συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα, η πόλη μας θα «παρουσιάσει» το σαμιώτικό ούζο. Τοπικοί παραγωγοί ούζου θα βρίσκονται σε περίπτερα στη παραλιακή οδό, με σκοπό τη προβολή και παρουσίαση των προϊόντων τους. Τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα προσφέρουν γευστικές δημιουργίες με βάση το ούζο.

Eπίσης  ο Σύλλογος Εστίασης ενημερώνει ότι ποσοστό των εσόδων  που θα προκύψουν από την πώληση ούζου σε όλα τα καταστήματα εστίασης  θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Mουσική και μικρές εκπλήξεις θα πλαισιώνουν  τη βραδιά.

Για το Σάββατο 7 Ιουλίου από τις 20.00 έως 00.00,  θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης,  θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού  Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.

 

********************

Για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση με αφιέρωμα στο σαμιώτικο κρασί ο Σύλλογος Εστίασης και ο Δήμος Σάμου ευχαριστούν  την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, το οινοποιείο Βακάκης, τη NOPERA Οινοποιητική Σάμου και το οινοποιείο Κουτσοδόντης. Η προσφορά τους ήταν πολύτιμη!

 

Εκ του Δήμου Σάμου