ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Βουρλιωτών. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις θέσεις της παράταξης και για το πώς βλέπει την ουσιαστική και καλύτερη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακολούθησε συζήτηση πάνω σε πολλά θέματα, ιδιαίτερα για τα προβλήματα της καθημερινότητας και για τις προτεραιότητες που βάζει η “Ανατροπή” για την επίλυσή τους. Έγινε αναφορά για τις δεξαμενές ύδρευσης, τους αγροτικούς δρόμους, τον αγροτικό ιατρό, την συγκοινωνία. Ιδιαίτερη επισήμανση έγινε στο ότι αν και έχουν πάρα πολύ νερό, τελικά νερό δεν έχουν…

Ερώτηση και ανησυχία για τους κατοίκους το πρόβλημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Για άλλη μια φορά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε την άποψη της παράταξης. Οι πρόσφυγες και μετανάστες πρέπει να προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας και να μην εγκλωβίζονται στη Σάμο, που ούτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Είναι δικαιολογημένη η όλη ανησυχία των κατοίκων και η κυβέρνηση, αλλά και οι διοικούντες αυτόν τον τόπο, πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε η αποσυμφόρηση του νησιού να γίνει πραγματικότητα και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο τόπο μας.