Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου που κατάφερε να κερδίσει,με 3-0 σετ και σε μόλις 81 λεπτά την αντίστοιχη ομάδα της Δραπετσώνας, διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Α’2 υπομίλου.Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.
Στο πρώτο σετ του αγώνα η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου μπήκε δυναμικά και κατάφερε καθ’όλη τη διάρκεια του να παραμείνει μπροστά σκορ κερδίζοντας έτσι με 25-18.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Δραπετσώνας πίεσε τους γηπεδούχους για ένα χρονικό διάστημα,χωρίς όμως αποτέλεσμα ,καθώς η ομάδα του Γιάννη Λαδιανού ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το σετ με 26-24.
Στο τελευταίο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο όμως η ομάδα του Μαραθόκαμπου ήταν καλύτερη και αυτή που επικράτησε με 25-20.
Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Κέρκη Μαραθοκάμπου Γιάννης Λαδιανός και ο προπονητής της Δραπετσώνας Αντώνης Παπαδόπουλος μίλησαν στην Ηλιάνα Τζούφα για τον αγώνα.

 

Για το παιχνίδι με την ομάδα της Δραπετσώνας μίλησαν οι Βασίλης Κατσακούλας και Παναγιώτης Αδαμόπουλος από την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου.

Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί,το Σάββατο (22/12) στις 18:00 ,στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως κόντρα στην ομάδα της Παναχαϊκής. Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής για την Α2 Εθνική Κατηγορία.
Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα
Τα σετ(3-0):25-18,26-24,25-20
Διαιτητές:Αντωνόπουλος-Μουζούλας
Παίκτες:
ΑΣ Κέρκης(Λαδιανός):Χατζηνικολάου,
Κατσακούλας,Αλεξίου,Γεωργίου,Κνήτης,
Παπακυριάκου,Αδαμόπουλος,Αγγελής,
Πολυχρονιάδης(λ)
ΔΑΣ Δραπετσώνα(Παπαδόπουλος):Λέλος,
Γαβριήλ,Παπασπύρος,Μουσλια(λ),
Λαδόπουλος,Μανίκας,Μάμαλης,
Σιώπης,Κογκαλίδης,
Δεληπρίμης