Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα.
Με 3-0 σετ επικράτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ε.Α. Πατρών,το Σάββατο,στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.Ο αγώνα διεξαχθεί στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.
Στο πρώτο σετ η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου κατάφερε να προηγηθεί και κατά την διάρκεια του αγώνα να αυξήσει την διαφορά της από την Ε.Α.Π έως και 10 πόντους (στο 19-9).Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 22-15,χωρίς όμως αποτέλεσμα,καθώς η ομάδα του Αντώνη Παπαδοπούλου επικράτησε με 25-17.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα από την Πάτρα βρέθηκε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το σετ,από το 21-18 κατάφερε να ισοφαρίσει (σε 23-23)και να περάσει μπροστά (στο 23-24),αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πού κέρδισαν με 26-24.
Στο τελευταίο σετ η ομάδα του Μαραθοκάμπου ήταν μπροστά καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ δεν δυσκολεύτηκε να αυξήσει την διαφορά της από την Ε.Α.Πατρών και να πάρει το σετ με 25-13
Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί το Σάββατο(9/02) στις 18:00 ,στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου  απέναντι στην ΑΕ Αρμενίων.
Τα σετ(3-0):25-17,26-24,25-13
Διαιτητές:Μιχαήλογλου-Μουζουλας
ΑΣ Κέρκης(Παπαδόπουλος):Παπακυριάκου,
Αδαμόπουλος,Κοντοκώστας(λ),Αλεξίου,
Κνήτης,Κατσακούλας,Χατζηνικολάου,
Γεωργίου,Αγγελής
Ε.Α.Π(Σταματόπουλος):Σωκράτους Δασκαλόπουλος,Κάβουρας,Κουκουζέλης,
Δρακόπουλος,Γεράνιος,Καραγεώργος(λ),
Κόζης,Γιαννούτσος,Κρούσσος,Σουλιώτης