Τα Χριστούγεννα είναι μία μαγική περίοδος για μικρούς και μεγάλους, η εποχή που κάθε χρόνο οι πόλεις φωτίζονται και γεμίζουν χαρά.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, επιθυμώντας να συμβάλει σε αυτό το κλίμα, διοργανώνει εκδηλώσεις στη πόλη της Σάμου που σίγουρα θα βάλουν όλους μας στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

  • Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 το πρωί και 18.30 το απόγευμα, θα περάσουν από τον εμπορικό δρόμο της πόλης ζογκλέρ και ξυλοπόδαρος, δίνοντας μια γιορτινή νότα.
  • Το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου. Μια πολυθεματική εκδήλωση για το παιδί και τον άνθρωπο που διοργανώνεται για την υποστήριξη του συλλόγου ΕΥ ΠΟ. Δρώμενα για παιδιά από τις 12.00 έως τις 17.00 και για ενήλικες οινογευσία μετά μουσικής, κεράσματα και κρασιά της ΕΟΣ Σάμου. Είσοδος 10€ για ενήλικες και 1€ για παιδιά.
  • Την Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30, όσοι βρεθούν στην Πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου θα παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή παράσταση τσίρκου.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά!