Με κύριο στόχο την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του αλλά και την ενημέρωση για τα προβλήματα της Σάμου,  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου  Κώστας Μουτζούρης επισκέφτηκε για λίγες ημέρες το νησί. Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν το λιμανάκι του Ηραίου  από όπου και δήλωσε : « Ο υποτυπώδες αυτός λιμένας του  Ηραίου  παρέχει μερική ασφάλεια στα αλιευτικά σκάφη  ενώ σε περιπτώσεις μεγάλου κυματισμού  υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια. Ενώ υπάρχει εδώ και χρόνια σχέδιο για την επέκτασή του ώστε να γίνει κανονικός λιμένας, αυτό δεν προχωρά  λόγω της αμέλειας των υπευθύνων. Ψευδώς υπάρχει ισχυρισμός  ότι εμείς δεν επιτρέψαμε να προχωρήσει το  έργο.  Αντιθέτως εμείς προσπαθούμε να το επιλύσουμε το θέμα και όταν εκλεγούμε στην Περιφέρεια υποσχόμαστε ότι θα  ολοκληρώσουμε το έργο ώστε να παραδώσουμε στο Ηραίον αλλά και σε ολόκληρο το νησί ένα λιμάνι που θα μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια αλιευτικά αλλά και τουριστικά σκάφη”.

O κ. Μουτζούρης συμμετείχε επίσης στην συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Βαθέος για τη συνέχιση η αναστολή της αποχής από τα μαθήματα των παιδιών.

Παρακολούθησε τη Λειτουργία  και τη  Δέηση για την κατάθεση του αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους  στον ομώνυμο Ναό όπου και συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Σάμου .

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα βρεθεί και πάλι στην Σάμο σύντομα προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα το ψηφοδέλτιό του για τον Νομό.