Σε ένα κόσμο με τόσα συσσωρευμένα προβλήματα και προκλήσεις, η Κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός όχι μόνο στάθηκε όρθια, αλλά προχώρησε τη χώρα και την ελληνική κοινωνία σε όλους τους τομείς. Χθες ο Πρωθυπουργός στη Βουλή παρουσίασε με στοιχεία το τεράστιο αυτό έργο ειδικότερα στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα.
Παράλληλα, η Κυβέρνηση θωράκισε τη χώρα από αυτούς που επιβουλεύονται την ακεραιότητα της και με μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εξωστρέφεια δημιούργησε στερεές και πανίσχυρες συμμαχίες.
Ιδιαίτερα για τον πολύπαθο νομό μας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επέδειξε ένα πρωτόγνωρο ενδιαφέρον στην άμεση και τη διαχρονική επίλυση των προβλημάτων μας. Το έμπρακτο αυτό ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από την έλευση στο νομό μας, εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατ’ επανάληψη του Πρωθυπουργού, όλων των κορυφαίων Υπουργών και πολλών Ανώτατων Κρατικών Αξιωματούχων. Και βέβαια το ενδιαφέρον για τη Σάμο αποτυπώνεται στα 126.000.000 ευρώ που χορηγήθηκαν για την αποκατάσταση των καταστροφών, στην επίλυση του μεταναστευτικού που ταλάνιζε το νησί και ευτέλιζε τη ζωή των κατοίκων, στην επίλυση του χωροταξικού και τόσων άλλων εμβληματικών έργων.
Το μέλλον προδιαγράφεται και για τη χώρα και για το νομό μας ευοίωνο.
Τα επόμενα χρόνια με τη ψήφο του ελληνικού λαού η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που άλλαξε τη μοίρα της Ελλάδας, μετά τη μεταπολίτευση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίζει το σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει.
Επ΄ αγαθώ των Ελλήνων και της φίλτατης πατρίδας.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τον πολύπαθο νομό μας.
Η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του Κυβερνητικού ενδιαφέροντος.
Την όποια δικαιολογημένη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας από τον καταστροφικό σεισμό, την πλημμύρα, το μεταναστευτικό και την ακρίβεια, με την αμέριστη συμβολή της Κυβέρνησης μας θα ξεπεραστεί.
Έρχονται καλύτερες μέρες!
« Η υγιής δυσαρέσκεια είναι προάγγελος της προόδου….»
(Μαχάτμα Γκάντι​)