Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2017», που πραγματοποιήθηκε  από 7 έως και 10 Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες αλλά και οι τουριστικοί επαγγελματίες που επισκέφτηκαν τον χώρο που φιλοξενούσε το περίπτερο της Σάμου, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και απόλαυσαν εικόνες που έδιναν την αίσθηση ότι είσαι στο νησί! Το γλυκό κρασί, το ούζο και φυσικά η σούμα που υπήρχε ως κέρασμα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους που τα δοκίμασαν.

 

Ένα Μεγάλο ευχαριστώ στο Επιμελητήριο Σάμου που και πάλι χρηματοδότησε την ενοικίαση και την κατασκευή ενός χώρου που ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των μελών του και όχι μόνο.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε, αναφέρει το δελτίο τύπου του συλλόγου Ενοικιαζομένων δωματίων Σάμου, όλους τους επαγγελματίες και τους συνεργάτες τους που ήρθαν από τη Σάμο  και έβαλαν προσωπική εργασία για να έχουμε δυναμική παρουσία στο περίπτερο μας αυτές τις τέσσερις ημέρες που βρισκόμασταν στην έκθεση μαζί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σάμου. Θα θέλαμε ευχαριστήσουμε και τις επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που προσέφεραν τα είδη τους για να υπάρχουν τα ανάλογα κεράσματα.


Η νέα Τουριστική περίοδος, που θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2018, ελπίζουμε και θέλουμε να είναι περισσότερο επιτυχημένη για όλους τους κλάδους που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν και ευχόμαστε να έχει συμβάλει για μία ακόμα φορά η συμμετοχής μας στην έκθεση της Σμύρνης σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων.

Ξεκινήσαμε ήδη τον σχεδιασμό μας για το επόμενο ραντεβού μας στην Σμύρνη από 6 έως 9 Δεκεμβρίου 2018.

 

Καλές Γιορτές και πάντα επιτυχίες για τα νησιά μας!