Πραγματοποιήθηκε την 01 Αυγούστου 2019 (7:00 μμ) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευσεβίου ο εορτασμός  μετ΄αρτοκλασίας  των προστατών του συλλόγου μας « Αγίων Επτά Μακκαβαίων και της Μητρός Αυτών Σολομονής».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε άπαντες για την συμμετοχή τους και ιδιαιτέρως τους παρακάτω:

  1. Τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Στεφανάδη Χριστόδουλο για τον έγγραφο χαιρετισμό του (επισυνάπτεται).
  2. Την Δκση της 79 ΑΔΤΕ με την εκπροσώπησή της από τους Διοικητές 649 ΤΕ και 79 ΤΜΧΕΘ καθώς και την αντιπροσωπεία στελεχών τους.
  3. Την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα. Άννυ Ανδρεάδου και του Μέλους του κ. Παυλή Παύλου.
  4. Τον πρώην Βουλευτή, Ιατρό κ. Καραμηνά Κωνσταντίνο.
  5. Τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Σ.Σ. Σάμου κ. Σκούτα Ιωάννη.
  6. Τον Πρόεδρο των Ενεργών Πολιτών Δυτικής Σάμου κ. Δραπανιώτη Νικόλαο.
  7. Τους δημοσιογράφους κ. Ζανέτη Φώτιο της Σαμιακής Τηλεόρασης ΣΑ.Τ.  και κ. Κομνηνό Αλέξη του Radio Café και Samos Today.
  8. Τους Ιερείς Πατέρα Βασίλειο Λάμπρου μετά της Πρεσβυτέρας του καθώς και το Δ.Σ. του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και Πατέρα Νικόλαο Ελευθερίου Εφημέριο του Ι.Ν.  Αγίου Γεωργίου Σκουρέικων.
  9. Τους χορηγούς κ. Ευσταθίου Κυριάκο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΑΝΘΕΜΙΣ» για τους εξαιρετικούς λουκουμάδες και Αφους Αγαδάκη για τα δροσιστικά παραδοσιακά αναψυκτικά “Gia…giamas”.

Με το πέρας του εορτασμού το Δ.Σ. του Συλλόγου πρόσφερε ως δείγμα ευγνωμοσύνης και αγάπης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας μια εικόνα των προστατών Αγίων μας.

Με τον εορτασμό των Αγίων Προστατών μας οι πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας δίνουν το μήνυμα ότι ως άγρυπνοι φρουροί τιμούν και διαφυλάσσουν τα Ιερά και Όσια της Πατρίδας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η                                                                  Η

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                            ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δήμητρα Λάμπρου                                    Φλώρα Τζεβρένη