Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τα Special Olympics, υποδεχθήκαμε το Σάββατο 15 Απριλίου 2023 στο Δημαρχιακό Μέγαρο την ομάδα αθλητών από τη Σάμο των Special Olympics Hellas.

Οι αθλητές επιβραβεύτηκαν από τα Special Olympics Hellas για την προσπάθειά τους με δώρα και αθλητικά είδη για τις προπονήσεις τους, προσφορά του Προγράμματος, ενώ στον αθλητή που κέρδισε το φλουρί δόθηκε επιπλέον ένα ρολόι smart.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές και στις οικογένειές τους, στον Τοπικό Συντονιστή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου, στους προπονητές κ.κ. Ελένη Παντελούκα, προπονήτρια Στίβου και Γιάννη Σαμολαδά, προπονητή πινγκ πονγκ.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas κ. Διονύση Κοδελλά και την εθνική Διευθύντρια, κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου, τους οποίους εκπροσώπησε η κ. Γεωργία Βαρδίκου.

Όλοι μαζί ενωμένοι, θα προσφέρουμε τα μέγιστα για την ουσιαστική υποστήριξη των ατόμων με νοητική αναπηρία του νησιού και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου