ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προκλητική για άλλη μια φορά η στάση της κυβέρνησης, του αρμόδιου  Υπουργείου  υγείας και της 2ης ΥΠΕ στα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας στο νησί μας. Ιδιαίτερα στη λειτουργία της παιδιατρικής με μια μόνο παιδίατρο. Στο αίτημά μας για άμεση συνάντηση με τον Υπουργό υγείας και τη διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η πολιτική τους, έχει εγκαταλείψει τους   χιλιάδες  κατοίκους των νησιών μας   καθώς και τους χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες που τους κρατάει εγκλωβισμένους  να ζουν  κάτω από άθλιες συνθήκες στο νησί μας. Κανένα από τα χρόνια αιτήματα μας δεν έχει δρομολογηθεί, όπως μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, δημιουργία ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ και άμεσο απεγκλωβισμό των μεταναστών – προσφύγων από το νησί και την χώρα.

Απαιτούμε την άμεση πρόσληψη παιδιάτρων για την εύρυθμη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής και των εξωτερικών της ιατρείων, άμεση συνάντηση του συλλόγου μας με τον Υπουργό Υγείας και την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.

 

 

ΤΟ  ΔΣ