Το εστιατόριο ‘Unan Asian Fusion’ με τη γαστρονομική υπογραφή του σεφ Λάμπρου Μαυρίκη που βρίσκεται στο Doryssa Seaside Resort, μέρος του ομίλου Doryssa Hotels & Resorts στο Πυθαγόρειο της Σάμου είναι υποψήφιο για τους Χρυσούς Σκούφους 2023.

Οι χρυσοί σκούφοι είναι τα μοναδικά ελληνικά βραβεία γαστρονομίας που απονέμονται στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας από το περιοδικό Αθηνόραμα. Ανάμεσα σε 102 υποψηφιότητες βρίσκεται και το νησί της Σάμου μετά από 8 χρόνια αφοσίωσης του πρωτοποριακού σεφ μας και της ομάδα του, δημιουργώντας ένα μενού ωδή στη δημιουργική Ασιατική κουζίνα με Ιαπωνοπερουβιανές πινελιές.

Ο θεσμός, με αφετηρία το 1992, θεωρείται έγκυρος και καταξιωμένος, τόσο από τους επαγγελματίες του χώρου όσο και από το κοινό. Η ύπαρξη του έχει λειτουργήσει καταλυτικά σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση της ποιότητας των εστιατορίων της χώρας.

Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την γαστρονομία στο νησί μας αλλά και να δημιουργήσουμε ένα νέο πόλο έλξης και γεύσεων τόσο για τους κατοίκους της Σάμου όσο και για τους φιλοξενούμενους μας!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις υποψηφιότητες!