ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ενόψει του Ημιμαραθώνιου «Πυθαγόρας ο Σάμιος» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, θα γίνει η διανομή των πακέτων συμμετοχής (αριθμοί, μπλουζάκια, τσιπάκια χρονομέτρησης, σακίδια ώμου) το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο (ισόγειο) από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00.

Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.), με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα.
Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και επιστροφή, με ώρα εκκίνησης 9:30 π.μ.
Παράλληλα θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά και αγώνας δρόμου Special Olympics 600 μέτρων για αγόρια και κορίτσια, με ώρα εκκίνησης 9:35 π.μ από την πλατεία Πυθαγόρα έως τη περιοχή Γεφυράκι και επιστροφή .
Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα, λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή 31 Μαρτίου από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:30 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.