ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΥ
Το «Παραμυθένιο δάσος των Ξωτικών» εγκαταστάθηκε στην πόλη μας και είναι εδώ για να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους φίλους καθημερινά 16:00-22:00 και βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία γίνεται με την αρωγή του Δήμου Σάμου, την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εστίασης, στοχεύει να δώσει ζωντάνια στην πόλη μας και παράλληλα να αποτελέσει κίνητρο προκειμένου κάτοικοι και επισκέπτες από όλο το νησί να επιλέξουν την πόλη μας για μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία και παράλληλα να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να επισκεφθούν την τοπική αγορά.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου σε συνεργασία με τις εταιρείες «Ink House & Δυναμική Promotions» προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις-προσφορές για όλους όσους επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πόλη της Σάμου. Τα προνόμια (πχ. Εκπτώσεις) παρέχονται ΜΟΝΟ για τις ημέρες λειτουργίας του χώρου.
Με την αγορά εισιτηρίου αξίας 3€ τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στον χώρο, ενώ παράλληλα θα παραλαμβάνετε φυλλάδιο με τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Χρησιμοποιήστε το εισητήριο ως κουπόνι για απεριόριστες αγορές και διατηρήστε το μέχρι και την λήξη των δραστηριοτήτων καθώς θα υπάρξουν κληρώσεις για δωροεπιταγές.
Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω των σελίδων του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και του Συλλόγου Εστίασης Σάμου στο facebook καθώς και στο email «emporikossamou@gmail.com».
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και καλή διασκέδαση!…