Η 25η Ιουνίου, αποτελεί την ημέρα που ελληνικός λαός έδωσε το χρίσμα ξανά στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, να συνεχίσει την υλοποίηση του έργου-στόχου που έθεσε για την χώρα μας, με σκοπό την ανάπτυξη και την δημιουργία ενός κράτους ευημερίας , από τις εκλογές του 2019 όπου αναδείχθηκε πρώτη φορά πρωθυπουργός.

Στην ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτο κόμμα στην χώρα μας συνέβαλαν και τα νησιά μας η Ικαρία η Σάμος και οι Φούρνοι, όπου ως Νόμος Σάμου ανέδειξαν την Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα και ξανά εξέλεξαν Βουλευτή Ν.Σάμου τον καθηγητή καρδιολογίας κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη . Στην επανεκλογή του Βουλευτή μας συνέβαλαν και οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι η κ.Βασιλική Ευστρατίου και ο κ.Μιχάλης Αγγελόπουλος, όπου μαζί του διεξήγαγαν ένα τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα. Αλησμόνητη , όμως δεν μπορεί να μείνει και η προσπάθεια που κατέβαλαν για την νίκη όλα τα στελέχη της ΔΕΕΠ Σάμου και της ΟΝΝΕΔ Σάμου που αποτελούν τους στυλοβάτες της παράταξης μας .

Ως ΟΝΝΕΔ Ν.Ε Σάμου συγχαίρουμε τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία κυβερνών κόμμα , τον Βουλευτή μας Χριστόδουλο Στεφανάδη για την επανεκλογή του, τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ.Παύλο Μαρινάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αλλά και τον πατέρα του πρώην μέλους της Δαπ-Νδφκ Σάμου και τωρινού γραμματέα της Δαπ-Νδφκ Ξάνθης Χρυσόστομου Βαρτζόπουλο , κ.Δημήτρη Βαρτζόπουλο για την εκλογή του στην Εκλογική Περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης και την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Υγείας.

Πρόεδρος
Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Σάμου
Τσιτσεκλής Δούκας