Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Προστάτου και πολιούχου της ενορίας μας Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας θα τελεσθούν οι παρακάτω Ιερές ακολουθίες τιμώντας την Ιερά αυτού μνήμη.

• Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 18:30μ.μ Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς.

• Τριτη 6 Δεκεμβρίου 7:30π.μ -10:00 π.μ Πανηγυρικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς.

• Τριτη 6 Δεκεμβρίου 17:30μ.μ Ιερά παράκληση προς τιμήν του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήριο), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Ευσεβίου, έναρξη λιτανεύσεως της Ιεράς εικόνος του Αγίου μας στους κεντρικούς δρόμους του χωριού, με την συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκαρίου “Αρισταρχος , αρτοκλασία στην πλατεία των ταξί (απέναντι από τον πληγωμένο Ιερό ναό του Αγιου Νικολάου Κοκκαρίου) .

Πολιτιστική εκδήλωση από τους σύλλογους του χωρίου μας : ” η Πηγή της Μάνας”, τον Φιλανρθωπικό και Επαγγελματικό Σύλλογο με παραδοσιακούς χορούς και κεράσματα.

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου Δένδρου απο την τοπική κοινότητα Κοκκαρίου.

 

Εκ του Ιερού Ναού.