Την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019, στις 8μιση το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Παγώνδα, ο Σύλλογος “Φίλοι του Δάσους Παγώνδα”, μαζί με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του Δήμου Σάμου, τα καφενεία της πλατείας του Παγώνδα και τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ (Παράρτημα Παγώνδα), απογείωσαν το κέφι σε μια βραδιά γεμάτη χορό με την ορχήστρα του Ευάγγελου Γιαγιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση μουσικοχορευτικού προγράμματος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε από την ορχήστρα του Ευάγγελου Γιαγιά.

Πολλές εκπλήξεις και τοπικά εδέσματα περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως οι λαχταριστοί Σαμιώτικοι λουκουμάδες κ.α.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο ‘Φίλοι του Δάσους Παγώνδα’ και τα καφενεία της πλατείας του χωριού για την άριστη συνεργασία τους, την ορχήστρα που έδωσε ξεχωριστό κέφι στη βραδιά, καθώς επίσης και τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του Δήμου Σάμου για τη συνδιοργάνωσητης εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο μας για το υπέροχο χορευτικό  πρόγραμμα που παρουσίασαν, καθώς και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα ΆννηΑνδρεάδου που για μία ακόμα φορά τίμησε με την παρουσία της αλλά και τα ωραία της λόγια, αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες Στέλλα Σωτηράκη-Βαλεοντή, Έφη Λάζου, Μαρία Γιουρέλη, από το Παράρτημα του ΧΟΡ.Ο.Σ στον Παγώνδα, για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση, όπως επίσης και όσα άλλα μέλη μας βοήθησαν γ’ αυτή.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Σαμιώτικες επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά της βραδιάς.

Το χωριό του Παγώνδα έζησε μία ακόμα βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας, με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ να συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια προσφοράς και ψυχαγωγίας.