ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εθνικό Θέατρο, σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων έχουν σχεδιάσει πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων θεατρικών παραστάσεων παραγωγής του Εθνικού Θεάτρου, σε αίθουσες που επιλεγούν σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές διαφόρων περιοχών, απομακρυσμένων από την έδρα του  Εθνικού Θεάτρου  στην Αθήνα.

Ο Δήμος Ικαρίας με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίζει αυτό το πρόγραμμα, παραχωρώντας αρχικά ένα δημοτικό χώρο και τοποθετώντας τον τεχνικό εξοπλισμό για την παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων. Εξασφαλίζοντας (σε συνεργασία με συλλόγους οικισμών)  δυο ακόμα χώρους στην βόρεια Ικαρία και τον αναγκαίο εξοπλισμό, έτσι ώστε η δυνατότητα παρουσίασης των θεατρικών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου να δοθεί σε όσο γίνεται περισσότερους κάτοικους του νησιού.

Μετά την επιτυχή παρουσίαση τεσσάρων μέχρι σήμερα παραστάσεων, συνεχίζουμε την συνεργασία με το Εθνικό θέατρο παρουσιάζοντας                  το Σάββατο 16 Μαρτίου σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση                  «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» της Τζέμα Κένεντι, βασισμένο στο έργο του Μαρκ Τουαίην.

Μια παράσταση για παιδιά ηλικίας από 6 ετών

Η  μετάδοση θα πραγματοποιηθεί:

  • Στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού δημαρχείου Αγίου Κηρύκου,
  • Στην αίθουσα του Μάραθου της Δ.Ε Ευδήλου
  • Στην αίθουσα του Άγιου Δημήτριου της Δ.Ε Ραχών

Ώρα προσέλευσης στις 16:30 η παράσταση θα αρχίσει στις 17:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

ΔΗΜΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ