Με την συμμετοχή πλήθους εμπόρων και επαγγελματιών μελών του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  στο Ξενοδοχείο AIOLIS. Το  λόγο πήρε αρχικά  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Κυριαζής ο οποίος  κάλεσε τον πατήρ Γεώργιο Αρχοντούλη να ευλογήσει την πίτα και στην συνέχεια παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων του 20017 λέγοντας ότι ήταν μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά για τους Σαμιώτες οι οποίοι εκτός από την οικονομική κρίση είχαν να αντιμετωπίσουν και την μεταναστευτική κρίση με ότι συνεπάγεται για την πορεία κυρίως του τουρισμού.

Επίσης ο κ Κυριαζής αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε τουριστικές εκθέσεις αλλά και σε συνεργασίες που φορούν χρηματοδοτικά προγράμματα για επιχειρηματίες.

Τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν το μέλος του Επιμελητηρίου Σοφία Τσουμάκη η οποία κέρδισε ένα tablet.

Η βραδιά κύλισε με πολύ κέφι με την ορχήστρα του Γιώργου Λιάπη η οποία διασκέδασε τον κόσμο ως αργά .

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος  Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, , οι αντιδήμαρχοι Πάρις Παπαγεωργίου, Χρήστος Σεβαστάκης, ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ .