Την βασιλόπιτα του έκοψε την Κυριακή στις 11 το πρωί στην Λέσχη Αξιωματικών Σάμου ο νεοσύστατος σύλλογος  ” Μούσα Σαμιών”. Η αίθουσα γέμισε  από τον κόσμο που πολύ γρήγορα αγκάλιασε τον σύλλογο και την προσπάθεια των μελών του ενώ η διακόσμηση και η όλη  διοργάνωση ήταν άψογη.

Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι των Ιερών Ναών  Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Χαραλάμπους , πατέρες Ιωακείμ και Εμμανουήλ  αντίστοιχα. Το λόγο στην συνέχεια πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου Αλεξία Εμμανουηλίδου η οποία αναφέρθηκε στους λόγους  της δημιουργίας του συλλόγου, στον προγραμματισμό δράσεων αλλά και στις ομάδες  που ήδη έχουν αναπτυχθεί και αριθμούν πολλά μέλη.

Συγκεκριμένα παρουσίασε τους υπεύθυνους των ομάδων Σταμάτη Βελακούλη στην ομάδα φωτογραφίας, Δήμητρα Τσακανιά στη χορωδία, Βαγγέλη Μαλάκη στην ορχήστρα, Έλενα Λιναρδάκη στον λάτιν χορό, στις εκδηλώσεις η Μαίρη Μουζάκη, στην Λέσχη Ανάγνωσης ο Μπάμπης Βουρλίδας και στην ομάδα ποίησης ο Νίκος Κλαδιριμιτζιάν.

Ακολούθησαν τραγούδια από την χορωδία του συλλόγου  υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Τσακανιά ενώ  εντυπωσίασαν  τους παρευρισκόμενους που σιγοτραγούδησαν τα τραγούδια που ακούστηκαν από τους Βαγγέλη Μαλάκη, Άννα Λουκαδάκη, Νίκο Καλδιριμιτζιάν, Ευάγγελο Τσεσμελή και Χρυσίδη Γιάννη.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Γιώργος Ροδίτης ο οποίος έλαβε μία εικόνα από την πρόεδρο του συλλόγου  ενώ  το δεύτερο δώρο της εκδήλωσης που ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής του Μανόλη Μαντά κέρδισε ο Νίκος Τσουμάκης.