Με ένα ζεστό χαμόγελο και μια ορχιδέα  από τα χέρια των χορευτών του Συλλόγου «ΟΚΥΡΟΗ Η ΣΑΜΙΑ» καλωσόρισαν   τους επιβάτες  του πρώτου τσάρτερ που  έφτασε στο   Πυθαγόρειο της  Σάμου.

Πρόκειται για 96 Ολλανδούς που ταξίδεψαν με το  Ολλανδικό πρακτορείο CORENDON το οποίο  συνεργάζεται από πέρυσι  με το πρακτορείο του κ. Έλληνα (Samos Holidays).

Σύμφωνα με τον κ. Έλληνα  θα υπάρχει  μια αύξηση σε Ολλανδούς επισκέπτες της τάξεως του 15% από το συγκεκριμένο γραφείο. Οι πτήσεις είναι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με 186 άτομα και έξτρα πτήση με  100 άτομα κάθε Τετάρτη.

Εξάλλου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το αεροδρόμιο της Σάμου που ανακαινίζεται για την καλοκαιρινή σεζόν ο αριθμός των τσάρτερ θα είναι ίδιος με πέρυσι.

Στην υποδοχή των τουριστών από την πλευρά  του Δήμου ήταν ο αντιδήμαρχος Βασίλης  Βαλκαμλής και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κυριαζής.  Στο χώρο της υποδοχής έγινε μία μικρή παρουσίαση της Σάμου και των τοπικών της προϊόντων  της. Το κρασί της Σάμου προσφορά του ΕΟΣ ήταν ο πρωταγωνιστής ενώ οι ορχιδέες ήταν προσφορά των αδελφών Γαρουφαλή.

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα πυκνώσουν οι αφίξεις τσάρτερ κυρίως από τις σκανδιναβικές χώρες.