ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τιμητική είσοδο επιφύλαξε στα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου ο WineConsultant Γρηγόρης Κόντος, (DipWSET) τοποθετώντας τα στην «ψαγμένη» winelistτου ολοκαίνουριου εστιατορίου “Theion” στο Guildford, 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Λονδίνου!

Το Theion ανήκει στους επιχειρηματίες Αντώνη Δεναξά και Ιωάννη Θεοδώρου με headchef τονΠέτρο Παναγιωτόπουλο και consultantchefs τους Νίκο Φωτιάδη και Γιάννη Μπαξεβάνη. Στεγάζεται στο 200 ετών κτήριο CentenaryHall το οποίο ανακαινίσθηκε πανέμορφα, διατηρώντας τον γοητευτικό του χαρακτήρα αλλά και την ιστορική του ταυτότητα.

Hεπιλογή των κρασιών «με χαρακτήρα»από όλη την Ελλάδα (όπως δηλώνει ο winewriterandeducator) έρχονται να συνοδέψουν μοναδικά τις κορυφαίες δημιουργίες των chef, όπως ο μαύρος χοίρος Όλυμπου ταϊσμένος με ελιά, το ζυγουράκι από τις Πρέσπες, ο γαύροςκαι η σαρδέλα Καβάλας και άλλες, υψηλού επιπέδου γαστρονομικές προτάσεις «Τheion».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παγκοσμίως γνωστά, εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου είναι εδώ και χρόνια στις winelistκαι άλλων, διακεκριμένων εστιατορίων και χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας του Λονδίνου!