Είχαμε τη χαρά να αποδεχθούν ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών και τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας του να παρουσιάσουν το θεατρικό τους με το θέμα « Εκφοβισμός στο Σχολείο» και στο Βαθύ με την βοήθεια του Συλλόγου μας.

Έτσι σας καλούμε στην εκδήλωση που οργανώνουμε στις 19 Μαΐου 7μμ το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου με το πρόγραμμα.

–Παρουσίαση του θεατρικού «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ», που έγραψαν οι μαθητές του Λυκείου Βαγγέλης Τσαρδούλιας και Ευτυχία Βλάχου και θα παρουσιάσουν οι Αρχοντία Χριστοφή, Βαγγέλης Τσαρδούλιας, Δήμητρα Βουρλιώτη, Θανάσης Νέτος, Ιάσωνας Χάρακας, Παναγιώτα Στάντζου.

–Συζήτηση επί του θέματος με συντονιστή επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος»

Το έργο έχει παρουσιαστεί στους Μυτιληνιούς, στον Παγώνδα μετά την πρόσκληση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», και στα Λύκεια και τα Γυμνάσια με την βοήθεια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕ) Σάμου.

Το έργο γραμμένο από τα ίδια τα παιδιά είναι γεμάτο από φόβους και προβληματισμό, γι ΄ αυτό που συμβαίνει.

Είναι μια ευκαιρία, να ακούσουμε τα μηνύματά τους, να προβληματιστούμε, να καταθέσουμε τις απόψεις μας και να προτείνουμε μέτρα που είναι απαραίτητα, για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Σας περιμένουμε.

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος                                         Η γραμματέας

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή             Ευαγγελία Βογιατζή