Η θεατρική ομάδα του συλλόγου γυναικών Μυτιληνιών Σάμου θα δώσει παράσταση την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Λυκείου Σάμου στις 10:00 πμ.

Θα παρουσιάσει το έργο «ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟ ΝΥΧΙ» του Σταύρου Κουτράκη και αφορά τα ναρκωτικά.

Η παράσταση αυτή είναι η τέταρτη (Μυτιληνιοί, Βαθύ, Παγώνδας) και πραγματοποιείται μετά την αποδοχή της πρότασης της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και του συλλόγου γυναικών Μυτιληνιών, από τη διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του κέντρου πρόληψης «Ο ΦΑΡΟΣ» ο οποίος θα έχει και τον λόγο.

Ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών ευχαριστεί, πρώτα απ’ όλα τους νεολαίους που απαρτίζουν την θεατρική ομάδα και που δημιουργούν μικρά αριστουργήματα δίνοντας και παίρνοντας ουσιαστικά μηνύματα ζωής στη μικρή μας κοινωνία.

«Ευχαριστούμε τον Σταύρο Κουτράκη που εμφύσησε σε αυτά τα παιδιά την ευαισθησία και τη δύναμη ώστε με την απόδοσή τους να συγκινήσουν, να ταρακουνήσουν  και να προβληματίσουν δίνοντας γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους, μέλη, φίλες αλλά και φίλοι  που βοήθησαν να γίνουν αυτές οι παραστάσεις (σκηνικά, μεταφορές σκηνικών και ανθρώπων, προσφορά χρόνου και εργασίας). Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη».