ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 18/12/2018 πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Οι εργαζόμενοι απαίτησαν  να μην κλείσει η παιδιατρική και μαιευτική κλινική και κανένα άλλο τμήμα του Νοσοκομείου, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, δημιουργία ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ Σάμου. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, σε ερώτηση του συλλόγου τι προτίθεται να κάνει άμεσα για την κατάσταση που επικρατεί, η απάντηση του Διοικητή ήταν: ότι ήταν στην δικαιοδοσία του να κάνει το έχει κάνει.

Οι εργαζόμενοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για νέα κινητοποίηση τις επόμενες ημέρες και ταυτόχρονα το ΔΣ του συλλόγου έχει ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ, επίσης έχει ζητήσει συμπαράσταση από τους συλλόγους Σαμίων στην Αθήνα για παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα της συνάντησης.

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου