ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 22/07/2019 στο Ξενοδοχείο Doryssa στο Πυθαγόρειο της Σάμου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα σε Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Σάμος, η τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ.

Θεόδωρος Πανάγος, ο οποίος πραγματοποίησε και την επίσημη επίσκεψη του στον Όμιλο, ο Δήμαρχος Σάμου Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Πανουράκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γεώργιος Στάντζος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο Υπολιμενάρχης Σάμου Αντώνιος Ραπατζήκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Κωνσταντίνος Φράγκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κολλάρος, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Κεφαλάρι Δημήτριος Δημητρίου, ο προ.Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βέροια Αθανάσιος Παπαναστασόπουλος, Συγγενείς των Μελών και Εκλεκτοί Φίλοι του Ομίλου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διοικητής Θεόδωρος Πανάγος, απένειμε τρία βραβεία εκ των οποίων τα δύο αφορούσαν τον Όμιλο και το ένα, τον Ιδρυτικό Πρόεδρο του Ομίλου Ευγένιο Χαρδαβέλλα.

Αναλυτικότερα, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος έλαβε το Βραβείο Κοινοτικής Δράσης και το Βραβείο Επαγγελματικής Δράσης, ενώ ο Ιδρυτικός Πρόεδρος έλαβε το DISTRICT SERVICE AWARD για τις εξέχουσες υπηρεσίες του και την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Ροταριανό Ίδρυμα.

Εν συνεχεία, βάσει του Ροταριανού Πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του Δ.Σ. του Ομίλου του οποίου η νέα σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής

Προ.ΠρόεδροςΕυγένιος Χαρδαβέλλας

Αντιπρόεδρος: Μάριος Μπακόπουλος

Εψηφισμένος Πρόεδρος 2020-21Νικόλαος Βακάκης

Γ.ΓραμματέαςΕυαγγελία Τηνιακού

ΤαμίαςΓεώργιος Καραδήμος

ΚοσμήτωρΑγλαΐα Κυριαζή

Μέλος: Εμμανουήλ Αποστόλου

ΜέλοςΕμμανουήλ Ισιδώρου

Ακολούθησε ομιλία του Διοικητού αναφορικά με το τι είναι Ρόταρυ και ποιες οι δράσεις του στην Ελλάδα αλλά και Παγκοσμίως.

Τέλος, η υπέροχη βραδιά έκλεισε με την απονομή Τιμητικών Διπλωμάτων, σε όλα τα Μέλη, για την προσφορά τους στο Ανθρωπιστικό Έργο του Ομίλου, από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κυριαζή.