΄Ενα έργο που ακουμπά την καρδιά της ελληνικής, άρα και της Σαμιακής κοινωνίας το ένα φετινό ανέβασμα της Θεατρικής Ομάδας Σάμου, με διασκευή και σκηνοθεσία του εκπληκτικού Γιάννη Μανδουραράκη,που ό,τι καταπιαστεί το κάνει αριστούργημα, το έργο «Τέλειοι άγνωστοι» του Paolo Genovese που παίζεται από την περασμένη Παρασκευή και θα συνεχίσει κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, ως αυτή των Βαίων (1η Απριλίου), με ένα θέμα που αφορά όλους μας, κανείς δεν εξαιρείται.

Το ψέμα, η υποκρισία, το δήθεν και το «μαύρο κουτί» πλέον της ζωής μας το κινητό, που κρύβει όσα θέλουμε να κρύψουμε κι όσα μπορούμε. Μια πλοκή απίθανη, σε μια συνήθη συνάντηση γνωστών ζευγαριών, όπου «ανοίγοντας» όλοι τα κινητά τους, συμβαίνουν μόνο ανατροπές, αλλά και λάμπει η αλήθεια του καθένα. Τέλειες οι ερμηνείες των οκτώ επί σκηνής συντελεστών, τέλεια και τα βίντεο πριν και στο τέλος της παράστασης, ευρηματικότητα στις συνομιλίες από τα κινητά στην διάρκεια του «παιχνιδιού». Φροντίστε να μην χάσετε αυτή την παράσταση, γιατί φέτος ο Γιάννης Μανδουραράκης άκουσε την φωνή του φιλοθεάμονος κοινού και απάντησε με ένα έργο κομμένο και ραμμένο κοστούμι για την μικρή μας κοινωνία.

Εκτός από τον Γιάννη Μανδουραράκη,παίζουν, ως σύζυγός του η Ξένια Χατζηνικολάου, σαν ζευγάρια ο Φίλιππος Τζερέτας και η Μαρία Ψικάκου, ο Γιώργος Τριπόδης και η Μαρία Σταματέλου, ο Χρήστος Μηνούδης και η έφηβη Ιωάννα Κουτσιαλή. Για τους υπόλοιπους συντελεστές θα μάθετε στην παράσταση κι είναι αρκετοί πίσω από την σκηνή και… στην «κερκίδα».