Οινικές προτάσεις για τις Αυγουστιάτικες νύχτες!

Τα καλοκαιρινά βράδια φημίζονται για το γλυκό αεράκι και το άρωμα ανεμελιάς…Στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τα σαμιώτικα κρασιά, που χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητα του μικρόρωγου μοσχάτου και την απαλή αλλά γεμάτη γεύση τους.

Έτσι, για τον αγαπημένο Αύγουστο, η ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ προτείνει τα ιδανικά κρασιά που θα συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά βράδια σας!

Για αυτούς που αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, το Vin Doux θα αποτελέσει την απόλυτη απόλαυση! Ο γλυκός μοσχάτος οίνος Vin Doux της ΕΟΣ Σάμου, με τα υπέροχα αρώματα μαρμελάδας βερίκοκού και πεπονιού, και το χρυσαφί του χρώμα είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις των γλυκών κρασιών. Απολαύστε το κρύο, με την συνοδεία φρούτων, ελαφριών γλυκών, ακόμη και παγωτού. Είναι ιδανικό και για δροσερά cocktails με βάση το γλυκό κρασί!

Αλλά και για αυτούς που αγαπάνε τις πιο ξηρές και «τραγανές» γεύσεις, η επιλογή είναι Ψηλές Κορφές. Οι Ψηλές Κορφές, της ΕΟΣ Σάμου, με το ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμο, πρασινοκίτρινο και λαμπερό χρώμα τους, είναι το κρασί για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Αρωματικός οίνος με ιδιαίτερο – φινετσάτο χαρακτήρα, προέρχεται αποκλειστικά από τους καλύτερους ορεινούς αμπελώνες της Σάμου που βρίσκονται σε παλιές χτιστές πεζούλες και υψόμετρο μέχρι 800 μέτρα!
Κατάλληλο για να συνοδεύσετε τα γεύματα σας ή και μόνο του ως απεριτίφ μιας και τα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα που χαρακτηρίζουν την ποικιλία του μοσχάτου εκφράζονται διακριτικά σε κάθε γουλιά.

Τα κρασιά της ΕΟΣ Σάμου, προσθέτουν την γευστική νότα που θα κάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, αξέχαστες!