Τα 15 χρόνια  λειτουργίας της γιόρτασε η Μπουτίκ dil της Σοφίας  Μανωλιάδη  στην πόλη της Σάμου   που εδώ και χρόνια  αποτελεί σημείο αναφοράς στο επώνυμο ρούχο. 

Δεκάδες γυναίκες  τίμησαν με την παρουσία τους την ιδιοκτήτρια σε ένα  μοναδικό πάρτι γενεθλίων  το Σάββατο το βράδυ  που σύμφωνα με την κ. Μανωλιάδου  ήταν  ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης    προς τις πελάτισσές της για την μακρόχρονη  προτίμηση και στήριξη τους.

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την  οδό Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη  γεύτηκε μοναδικά εδέσματα (γλυκά και αρμυρά) από τον μπουφέ που επιμελήθηκαν  ο «Σπύρος«,  το Τερψις και η Ματρώνα, καθώς και  κοκτέιλ από τους Τhe lodgers.

 

 

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο dj Νίκος Σαρρημαυρογένης.

Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και να επωφεληθούν των εκπτώσεων του 20% που υπήρχαν σε όλα τα είδη.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που η ιδιοκτήτρια έσβησε τα κεριά της τούρτας φανερά συγκινημένη  ευχαριστώντας τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλλά και όλους όσους την στηρίζουν αυτά τα 15 χρόνια.

 

Ως μια θετική πρωτοβουλία  στο γκρίζο τοπίο που έχει διαμορφωθεί κυρίως στην πόλη της Σάμου χαρακτήρισαν οι περισσότεροι  τη διοργάνωση αυτής της μικρής γιορτής που ζωντάνεψε έναν από τους ωραιότερους εμπορικούς δρόμους που δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα λίγοι τον επισκέπτονται.

 

Είναι σημαντικό δήλωσαν κάποιοι να υπάρχουν οι λόγοι που θα βγάλουν τον κόσμο από τα σπίτια του και θα δώσουν ζωή στην πόλη της Σάμου που υποφέρει από το μεταναστευτικό πρόβλημα.

 

Οι παρευρισκόμενοι  στο τέλος της βραδιάς είχαν μόνο θετικά σχόλια  για την όλη διοργάνωση  ενώ ευχήθηκαν    να υπάρξουν και άλλοι επαγγελματίες που θα μιμηθούν την πρωτοβουλία.