ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ότι ο ” Χιακός Λαός” ανέκαθεν  ήταν “φερέφωνο” του ενός ή του άλλου κομματάρχη το γνωρίζαμε .
Το ότι σήμερα είναι ο πολιτικός  ” νεροκουβαλητής” του υπουργού κ, Μηταράκη και της κυβέρνησης και μάλιστα σε πλήρη διασύνδεση με το πολιτικό του γραφείο, έπειτα από την πρόσληψη της συζύγου του εκδότη-διευθυντή κι αυτό το γνωρίζουμε .
Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι δεν ξέρουν γράμματα ή τέλος πάντων αδυνατούν να καταλάβουν μια απλή ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα.
Έγραψαν,  μέσα στην πίκρα τους για την αποτυχία της εκδήλωσης του κ Μηταράκη, που όπως προβλέψαμε μάζεψε μόνο την αυλή του, διάφορους “ευεργετηθέντες” και όσους επιδιώκουν κυβερνητικό χρίσμα, ότι απέτυχε αντικυβερνητική συγκέντρωση που μετά βίας μάζεψε 30 άτομα , αναφερόμενοι  στην εκδήλωση της συντονιστικής.
Αλήθεια,  πού μέσα στην ανακοίνωση φαίνεται ότι η συντονιστική κάνει πλατύ κάλεσμα στους Χιώτες ; Πού μιλά  για συγκέντρωση;
Πουθενά !
Συμβολική εκδήλωση την ονομάσαμε από την αρχή με παρουσία μελών της Συντονιστικής και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων , έτσι και έγινε με επιτυχία , αφού οι Χιώτες και Χιωτισσες που περνούσαν έβλεπαν τον πραγματικό απολογισμό από τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης και του ίδιου με την εισβολή των ΜΑΤ και τις αθλιότητες σε  βάρος μας .
Κάναμε και δηλώσεις σε διεθνή και τοπικά μέσα και τελείωσε η συμβολική  εκδήλωση .
Αδιόρθωτοι θα παραμείνουν εκεί στο “Χιακό Λαό”, αφού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ότι  άλλο δημοσιογραφία και άλλο “πολιτική εργολαβία” !Σε κάθε περίπτωση,όταν θα χρειαστεί, όπως έγινε στο Αίπος θα τους καλέσουμε να μας μετρήσουν …

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου