ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σάμου, συνεχίζοντας την προώθηση και προβολή του τουρισμού του νησιού, συμμετέχει στη 2η έκθεση GREEK TRAVEL SHOW, η οποία μετά την ιδιαίτερη επιτυχία του 2017, όπου συγκέντρωσε 9.200 επισκέπτες, εξελίσσεται σε σημαντικό τουριστικό γεγονός.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται από τις 4 – 6 Μαΐου  στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi», αφορά όσους ενδιαφέρονται να προγραμματίσουν διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνοντας, πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα των τουριστικών προορισμών. Ο Δήμος θα βρίσκεται εκεί με δικό του περίπτερο, που θα υποστηρίζεται από τουριστικό υλικό που προβάλει πλήρως την πολιτιστική, ιστορική και περιβαλλοντική κληρονομιά του νησιού.

Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει επίσης, από τις 4 – 6 Μαΐου στην 17η Έκθεση Επαγγελματικών Επανδρωμένων Πλοίων Αναψυχής «East Med Yacht Show», που διεξάγεται στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά και αποτελεί την μείζονα εκδήλωση θαλάσσιου τουρισμού και πόλο έλξης σημαντικών επαγγελματιών του κλάδου (yachting), Ελλήνων και ξένων ναυλομεσιτών συγκεντρώνοντας δημοσιογράφους και ανταποκριτές από κάθε γωνιά της γης.

Η προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου είναι προφανώς ο στόχος της συμμετοχής του Δήμου Σάμου στην έκθεση.