Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης – κλοπής σε Ιερό Ναό στη Σάμο

 

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

 

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 12-06-2022 έως πρωινές ώρες της 13-06-2022 σε Ιερό Ναό στο Καρλόβασι της Σάμου.

 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη χθες (13-06-2022) στο Καρλόβασι, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας κλοπής, της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης, μπήκε στον Ιερό Ναό, παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε, χρηματικό ποσό από το παγκάρι, εικόνα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας και φθορές.

 

Από την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε είδη άμεσης κατανάλωσης από κατάστημα, ενώ αποπειράθηκε να εισέλθει και σε έτερο Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκαν, μέρος των κλοπιμαίων, σουγιάς μήκους -15- εκατοστών και φαλτσέτα.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου.