ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωρίζουμε σε όλους τους συνδημότες μας ότι σήμερα θα αποφασισθεί, σε σύσκεψη όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, η θέση που θα κρατήσουμε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, καθώς και η συνεργασία που θα έχουμε με τις υπόλοιπες παρατάξεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απλή αναλογική, που θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής του νέου αυτοδιοικητικού νόμου, επιβάλει συνεργασίες και προγραμματικές συγκλίσεις μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων, χωρίς τις οποίες ο Δήμος δεν θα μπορέσει να διοικηθεί.

Εμείς ως τρίτη δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με το μεγάλο ποσοστό του 20% και τις 5 έδρες, δεν έχουμε το δικαίωμα να παίζουμε κρυφτούλι, περιμένοντας το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών. Πρέπει από τώρα να πάρουμε με δημοκρατικές διαδικασίες μία σαφή, διάφανη και έντιμη θέση απέναντι στους συνδημότες μας.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ όπως ήταν ξεκάθαρη προεκλογικά έτσι θα παραμείνει ξεκάθαρη και μετεκλογικά. Θα μιλά με τον Σαμιώτη πάντα τη γλώσσα της αλήθειας, της συνέπειας και της εντιμότητας και όχι τη γλώσσα της θολούρας της εξαπάτησης και της παραπλάνησης.

Αντώνης Σίμος

επικεφαλής της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ