Συνεδρίασε την Δευτέρα 25/2 του βράδυ το δημοτικό συμβούλιο με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Στην αρχή ο πρόεδρος έθεσε δύο θέματα π.η.δ. που αφορούσαν το θέμα του Λυκείου και ΕΠΑΛ Καρλοβάσου με την κατολίσθηση που έχει συμβεί στο πίσω μέρος, καθώς και η παραχώρηση χώρου 1,44 τ.μ. στο Πυθαγόρειο για την τοποθέτηση του οικίσκου των ταξί, μετά την  μετακίνηση της πιάτσας στην διασταύρωση. Για το πρώτο θέμα τον λόγο πήρε εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων των διδακτηρίων, που ζήτησε έγγραφη διαβεβαίωση από τις τεχνικές υπηρεσίες για την ασφάλεια του κτιρίου, ώστε να επανέλθει η κανονική λειτουργία.Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της Λ.Σ. Κώστας Τζίχας, καθώς και ο Δήμαρχος και ο κ.Δημ.Μαυρατζώτης. Ο πρ/νος των τεχνικών υπηρεσιών κ.Καραγιαννίδης διαβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το κτίριο είναι ασφαλές και είπε ότι η δήλωσή του γίνεται ενώπιον του δ.σ. καταγράφεται και δεν θα προσθέσει κάτι μια έγγραφη απάντηση. Στο θέμα των ταξί του Πυθαγορείου ομόφωνα αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο χώρος που ζητήθηκε στο σημείο του παλιού περιπτέρου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκανε ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ. .Στιην διαδικασία των ερωτήσεων ο κ.Νίκος Τριανταφύλλου, ρώτησε για τις φήμες περί διάσπασης του δήμου ( ζητώντας να έρθει προς συζήτηση το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο)και για το αίτημα παράτασης των διαδικασιών του κτηματολογίου. Απάντησε ο δήμαρχος και για τα δύο θέματα.

Ο δ.σ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης ρώτησε τον αντιδήμαρχο Πυθαγορείου με ποια άδεια έγινε μετακόμιση του περιπτέρου από μπροστά στο ξενοδοχείο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και δόθηκε σε ιδιώτη, απάντησε ο κ.Βαλκαμλής.

Ερωτήσεις διάφορες υπέβαλε ο επικεφαλής της Λ.Σ. κ.Τζίχας.

Απάντησε ο κ.Καραγιαννίδης.