ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με το παρόν Δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου θέλει να ενημερώσει όλους τους φορείς του τουρισμού πως την ΔΕΥΤΈΡΑ 08/08/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των Διοικητικών συμβουλίων για να συζητηθούν δια ζώσης σημαντικά θέματα (αμοιβής, απασχόλησης, επιδομάτων κ.α.). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ενώσεως Ξενοδόχων Σάμου, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, σε απόλυτο κλίμα σύμπνοιας και ανοιχτού διαλόγου.

 

Την Ένωση Ξενοδόχων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος μας, κύριος Γεώργιος Χατζηδημητρίου, ο οποίος άκουσε προσεχτικά όλες τις διεκδικήσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων. Με απόλυτη κατανόηση και διάθεση υποστήριξης καταγράφηκαν και αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους του πιο σημαντικού κλάδου της τοπικής μας οικονομίας.

 

Αρχή της Ενώσεως μας ήταν και θα είναι πάντα ο διάλογος και οι νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες, γι αυτό και συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να ενημερωθούν πλήρως όλοι οι ιδιοκτήτες και διευθυντές των ξενοδοχειακών μονάδων / μελών του νησιού μας και να επανέλθουμε στο τέλος της σεζόν όπου το Διοικητικό Συμβούλιο μας θα μπορεί να συνεδριάσει και ψηφίσει για όλα τα ζητούμενα αναλυτικά, με γνώμονα πάντα την σωστή και υγιή ανάπτυξη του τουρισμού.

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου συνεχίζει να εργάζεται με συνεχείς επαφές για την ενίσχυση του τουρισμού με πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικότητας πιστεύοντας πάντα ότι η ραχοκοκαλιά κάθε επιχείρησης είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοι της.

 

Με εκτίμηση,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ