ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο κ. Αντιπερειφερειάρχης, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, ιατρό  κ. Σαπουνά, όπου του ανακοινώθηκε το πρόγραμμα διενέργειας  των τεστ στον τοπικό πληθυσμό έναντι του κορωνοϊου και όπως διαπιστώθηκε με το πέρας των ελέγχων σε όσους συμπολίτες μας προσήλθαν για εξέταση, δεν παρουσιάσθηκε καμία ένδειξη υπόπτου κρούσματος της πανδημίας.

Επίσης είχε συνάντηση με τον Αντιστράτηγο ε.α κ. Κούτρα,  πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εδώ νεοσύστατο τοπικό παράστημα της Ένωσης και ενημερώθηκε για τις δράσεις των διαμενόντων στη Σάμο αποστράτων αξιωματικών.

Την Παρασκευή στο γραφείο του, με πρωτοβουλία του κ. Αντιπερειφερειάρχη έγινε ενημερωτική συνάντηση με τον προσωπικό φίλο, κ. Γιάσκο , Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε), στην οποία συμμετείχαν οι δύο Δήμαρχοι του νησιού μας, κ.κ. Στάνζος και Λυμπέρης και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σχέση με της αρμοδιότητες της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Σήμερα 12 Οκτωβρίου παρακολούθησε της εργασίες καθαρισμού του ρέματος που διέρχεται μέσα από την πόλη της Σάμου, πλησίον του Γενικού Λυκείου της πόλης μας, παρουσία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή και του κ. Κώστα Βογιατζή Δημοτικού Συμβούλου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το συνεργείο που δραστηριοποιείται στον οδικό κόμβο «Τρεις Εκκλησιές».

 

 

          Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

 

         ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ