Προγραμματισμένες συναντήσεις στην Αθήνα, πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού κα Δέσποινα Κάιλα, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020.

Συγκεκριμένα, συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τη Γενική Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο  καθώς και με τα στελέχη του Γραφείου Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής κα Καλλιόπη Μενελάου και κα Κωνσταντίνα Κακαρά, για τη διοργάνωση τριημέρου αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Σάμου, από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου 2020.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γεώργιου Στάντζου και του Λιμενάρχη Σάμου κ. Δημήτρη Τσινιά, σε συνάντησή τους στη Σάμο, από  τις αρχές Ιουλίου, είχαν μπει οι βάσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και το πρόγραμμα των Summer Camp για παιδιά στο Άθλημα της Ιστιοπλοΐας, από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή κ. Αντώνη Μπουγιούρη και στο άθλημα του Beach Volley, από την  Πρωταθλήτρια Ευρώπης κα  Βασιλική Καραντάσιου.

Tέλος, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης, Οργάνωσης και Προβολής του Ε.Ο.Τ. κα Σοφία Λαζαρίδου και με την Προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, κα Ελένη Γερολυμάτου, με θέμα την προβολή της Σάμου, την υλοποίηση ειδικών παρουσιάσεων στις τουριστικές εκθέσεις καθώς και τη συνδρομή του Ε.Ο.Τ. σε κάθε εγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την προβολή και την προώθηση του ως τουριστικό προορισμό.