Συνελήφθη αλλοδαπός στη Σάμο, για επικίνδυνη οδήγηση οχήματος, για κατοχή ναρκωτικών και για έκνομες ενέργειες σε βάρος αστυνομικών

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, κατηγορούμενο για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (09-03-2023) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων Σάμου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για επικίνδυνη οδήγηση οχήματος, για κατοχή ναρκωτικών και για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της εξύβρισης και της απείθειας.

 

Ειδικότερα, ο συλληφθείς βραδινές ώρες χθες (08-03-2023), εντοπίστηκε από αστυνομικούς να προβαίνει σε επικίνδυνους ελιγμούς, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε δημοτική οδό στο Καρλόβασι της Σάμου.

 

Σε έλεγχο που ακολούθησε, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, τους εξύβρισε και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε στην κατοχή του περισσότερα από -30- ναρκωτικά χάπια.

 

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, τα ναρκωτικά χάπια άνηκαν στην κατοχή ημεδαπού συνεπιβάτη στο ίδιο όχημα, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Τα χάπια κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίων Σάμου.