Σάμος 13-2-2023

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο Διευθυντής κος Μιχάλης Καπιωτάς, με έγγραφό του από τις 8/2/2023, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής  βοήθειας και αποστολή στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Με τη συνδρομή και τη βοήθεια των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, τα είδη παρελήφθησαν και θα προωθηθούν μέσω της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στη Μυτιλήνη προς τα απέναντι παράλια.

Ο Διευθυντής εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Σχολική Κοινότητα της Σάμου, η οποία δίνοντας για μια ακόμη φορά το παράδειγμα προσπάθησε να εξορκίσει τη δική της συμφορά από το φονικό σεισμό του 2020.

Συγχαρητήρια σε όλους, στους Διευθυντές και στους εκπαιδευτικούς των Σχολείων μας, στους μαθητές και στους γονείς τους και σε όποιον με κάθε τρόπο συνέβαλε στην συγκέντρωση, στη μεταφορά και στην ταξινόμηση του υλικού.

Ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη τέτοια ανάγκη στον κόσμο. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που ένα τέτοιο γεγονός συγκλονίζει τη γη μας.

 

 

 Ο Δ/ντής Δ.Ε. Σάμου

Μ. Ε. Καπιωτάς