Συνάντηση με βουλευτή Νομού Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.30 στα γραφεία του Συνδέσμου μας, όπου, συζητήθηκαν θέματα Οικονομικού ενδιαφέροντος των Αποστράτων και τη μη εκτέλεση από την κυβέρνηση της ΝΔ, των αποφάσεων του ΣτΕ που μας δικαιώνουν, καθώς και την ετοιμότητα των Συναδέλφων του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου να Δηλώνουν παρών στα μεγάλα προβλήματα μεταναστευτικού – προσφυγικού που αντιμετωπίζει η Χώρα μας και τίθενται στην διάθεση του Υπουργείου και Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά και την εμπειρία τους στην ελληνική Αστυνομία.

Ο αξιότιμος Βουλευτής Νομού Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αβραμίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συζήτηση δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει τα αιτήματα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου στην Κυβέρνηση, τους υπουργούς και στην ηγεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Νομού Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη για την επίσκεψή του στα γραφεία μας και την μεγάλη προσοχή που έδωσε στα αιτήματά μας.

 

μετά τιμής

Ο Πρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας Μητώνας Στέφανος