Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα 22. 06.2023 τον πρώην Γενικό Διευθυντή του ΕΟΤ Κώστα Κατσιγιάννη.

Ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε τον κ. Κατσιγιάννη στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ» που διοργανώνει η Περιφέρεια τον Αύγουστο στην Μυτιλήνη, ενώ συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη και τις τουριστικές υποδομές.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Υποδέχτηκα ένα φίλο και συνεργάτη επί σειρά ετών στον ΕΟΤ, με τον οποίον ξεκινήσαμε μαζί την δημιουργία μαρίνων την δεκαετία του 1980. Οι γνώσεις του και η εμπειρία του είναι χρήσιμες και χαίρομαι που θα βρίσκεται μαζί μας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιμένων και μαρίνων ως ομιλητής».

Ο κ. Κατσιγιάννης δήλωσε:

«Με τον κ. Περιφερειάρχη μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας  αλλά και συνεργασίας και ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίον είχαμε ξεκινήσει την δημιουργία μαρίνων, καθώς ήταν αυτός που έκανε τις πρώτες μελέτες.  Συζητήσαμε γενικότερα για τον τουρισμό στην Λέσβο και στο Βόρειο Αιγαίο και με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να παραβρεθώ και να μιλήσω για το ιστορικό δημιουργίας μαρίνων στην Ελλάδα, στο συνέδριο του Αυγούστου».